Μελέτη & Σχεδιασμός Έργου

Επικεντρωνόμαστε στην αγορά και ανακαίνιση παλαιών κτιρίων καθώς και στην ανέγερση νέων, σύγχρονων κατοικιών. Αναπτύσσουμε καινοτόμες σχεδιαστικές προτάσεις και αναλαμβάνουμε την ολοκληρωμένη κτιριακή αποκατάσταση, με στόχο τη δημιουργία νέων πολυτελών ακινήτων προς πώληση ή ενοικίαση. Η στρατηγική σκέψη μας συνδυάζεται με τον μεθοδικό σχεδιασμό και την εμπεριστατωμένη μελέτη, με σκοπό τη δημιουργία έργων υψηλών κατασκευαστικών και αισθητικών απαιτήσεων.

Εκτίμηση Κόστους

Για κάθε νέα κατασκευή που αναλαμβάνουμε, προϋπολογίζουμε με λεπτομέρεια το κόστος της μελέτης, των υλικών εφαρμογής και της επίβλεψης του έργου. Στόχος μας είναι να γνωρίζει ο πελάτης κάθε χρέωση, ώστε η ομαλή εκπλήρωση του έργου να διασφαλιστεί σε κάθε στάδιο, με διαφάνεια και σεβασμό στον αρχικό οικονομικό προγραμματισμό.

Interior Design

Αναλαμβάνουμε με την ομάδα των έμπειρων συνεργατών μας την εσωτερική διακόσμηση και εφαρμόζουμε δημιουργικά την εκτενή σχεδιαστική τεχνογνωσία μας, για να αναδείξουμε τη μοναδική ταυτότητα κάθε κτιρίου. Οι λιτές σχεδιαστικές γραμμές με ενσωμάτωση απροσδόκητων στοιχείων, η καθαρότητα των υλικών, οι προσαρμοσμένες λεπτομέρειες με συλλογές εκλεπτυσμένων επίπλων από διαφορετικές εποχές και η μελετημένη σχεδίαση του φωτισμού και της ακουστικής υπόσχονται ένα μοναδικό και ισορροπημένο αισθητικό αποτέλεσμα.

Επίβλεψη Κατασκευής

Αντιλαμβανόμαστε τις απαιτήσεις της επιτυχημένης ολοκλήρωσης κάθε έργου, γι’ αυτό η ομάδα μας εγγυάται την επίβλεψη της κατασκευής σε κάθε στάδιο εργασίας. Με τακτικές επιτόπιες επισκέψεις στον χώρο του εργοταξίου, συντονίζουμε διαρκώς τα συνεργαζόμενα συνεργεία, επιβλέπουμε την κατασκευή και ανατροφοδοτούμε τους πελάτες μας για την πορεία των εργασιών.

We create innovative buildings.
You enjoy unique feelings.

Η έμπνευση για κάθε έργο που κατασκευάζουμε προέρχεται από την αναλυτική σκέψη και τη βαθιά μελέτη όλων των παραγόντων που επηρεάζουν την κατασκευή του.

Εξειδικευόμαστε στην αποκατάσταση και την ανακαίνιση παλαιών κτιρίων με σεβασμό στην ιστορική παράδοση και αναλαμβάνουμε την ανέγερση νέων κτισμάτων, αξιοποιώντας όλα τα μέσα της σύγχρονης μηχανικής.

Σε κάθε έργο προτεραιότητα έχουν οι ανάγκες των πελατών μας. Φροντίζουμε να μετουσιώσουμε τις απαιτήσεις τους σε έναν ισορροπημένο συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικής τελειότητας.

Ελάτε να συζητήσουμε το έργο σας:

Ρέθυμνο, Κρήτη

Σταμαθιουδάκη Α. 58, Τ.Κ. 74100
Τηλέφωνο: +30 6973-333885
Email : nikoskrev@gmail.com